Στήνουν τα πρώτα μπλόκα οι αγρότες Λάρισας και Καρδίτσας
Πηγή: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ

Οι αγρότες που πρόσκεινται στο πανελλαδικό συντονιστικό των μπλόκων αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζικές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η απόφαση τους ορίζει τη δημιουργία μπλόκου στη Λάρισα την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια των αγροτών, ούτε αν θα υπάρξει συνεργασία με τους αγρότες του λεγόμενου «μπλόκου των Τεμπών».

Σήμερα το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νόμου Λάρισας θα συναντηθεί με αγρότες στον Πολύκαμπο, άρα ίσως υπάρξουν απαντήσεις σχετικά με όλα τα ερωτήματα.

Σέρρες: Αποφασισμένοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες

Οι κινήσεις των αγροτών της Καρδίτσας και της Κρήτης

Οι αγρότες της Καρδίτσας αποφάσισαν να στήσουν τα τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα στον Ε65 τις 22 Ιανουαρίου, ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Ο Μανούσος Σταυρανουδάκης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, τόνισε, σε μήνυμά του επεσήμανε πως οι αγρότες της Κρήτης συντονίζονται με τους αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Προς κινητοποιήσεις οδεύουν και οι αγρότες του «μπλόκου των Τεμπών», όπως διαφάνηκε και στη χθεσινή συνάντησή τους, όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα αποκλείσουν δρόμους.

Διαβάστε επίσης