ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ... βουλευτών στη Χίο

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ... βουλευτών στη Χίο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Από τις συγκρούσεις στη Βουλή, στη… σύγκρουση αυτοκινήτων στη Χίο. Ο βουλευτής του νησιού, Ανδρέας Μιχαηλίδης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και συγκεκριμένα προσέκρουσε πάνω στο όχημα του έτερου βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, το οποίο οδηγούσε ένα στέλεχος του πολιτικού γραφείου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 9. Στέλεχος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, κατευθυνόταν προς την πόλη.

Όπως αναφέρει το politischios.gr, στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ προσέκρουσε πάνω του ένα άλλο όχημα, το οποίο του προκάλεσε ζημιά και στις δύο αριστερές πόρτες.

Ο οδηγός του οχήματος του κ. Μηταράκη βγήκε από το όχημα ανήσυχος και εμφανώς εκνευρισμένος, όμως η ένταση μετατράπηκε σε χιούμορ όταν είδε ότι συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Ανδρέα Μιχαηλίδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;», ρώτησε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη τον βουλευτή της κυβέρνησης, με εκείνον να του απαντά: «Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία, σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα».

Ο κ. Μηταράκης, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, πληροφορήθηκε το περιστατικό και επεσήμανε πως «φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ