ΕΛΛΑΔΑ

Παπανάτσιου για την καταστροφή στη ΔΟΥ Λάρισας: Μέλημά μας να εξυπηρετηθούν οι πολίτες

Παπανάτσιου για την καταστροφή στη ΔΟΥ Λάρισας: Μέλημά μας να εξυπηρετηθούν οι πολίτες
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Πιστεύω ως αρμόδια υπουργός και ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης πως και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία θα διαλευκάνουν όσο πιο γρήγορα το θέμα. Η καταστροφή από ότι με ενημέρωσε ο διοικητής είναι πολύ μεγάλη. Για εμάς προέχει ένα θέμα, το οποίο είναι να μπορέσουν από αύριο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες»

Αυτό τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες σε κτήριο της Β' ΔΟΥ Λάρισας, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Αν χρειαστεί κάποια πράγματα να γίνονται χειρόγραφα, αλλά και να δοθούν κάποιες παρατάσεις θα συνεργαστούμε με τον διοικητή για να δούμε τι θα κάνουμε».

Η υφυπουργός, τόνισε δε πως «οι ΔΟΥ αποτελούν το πιο νευραλγικό κομμάτι της φορολογικής διοίκησης, διότι είναι εκείνες που εξυπηρετούν τον πολίτη, αλλά και εκείνες που φέρνουν τα έσοδα στο υπουργείο Οικονομικών».

Από την πλευρά του o διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής ο οποίος συνόδευσε την υφυπουργό, σε δήλωσή του είπε πως το πρώτο πράγμα που προέχει είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με αφορμή την καταστροφή που υπήρξε, «θα πρέπει να βρεθεί μια ευκαιρία ώστε να κάνουμε στη Λάρισα μια υπηρεσία πρότυπο για όλη τη Θεσσαλία».

Τέλος σχετικά με το σχέδιο συγχωνεύσεων των υπηρεσιών που βρίσκεται σε εξέλιξη ο κ. Πιτσιλής είπε μεταξύ άλλων πως λόγω της καταστροφής θα πρέπει να καθοριστούν τα επόμενα βήματα με μεγαλύτερη ταχύτητα και στο σωστό χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ