ΕΛΛΑΔΑ

Βρεφοκτονία στην Πετρούπολη: Καμία σχέση με το περιστατικό ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο

Βρεφοκτονία στην Πετρούπολη: Καμία σχέση με το περιστατικό ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών εμφανίστηκε αυτοβούλως ο νεαρός άνδρας που τον είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας να πετάει μια σακούλα στον κάδο στην Πετρούπολη, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό το μόλις λίγων ωρών μωράκι, πριν λίγες ημέρες.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας αυτός δεν είχε την παραμικρή σχέση με την αποτρόπαιη πράξη και μάλιστα ήταν πολύ εκνευρισμένος και επιφυλάχτηκε για οποιοσδήποτε νόμιμο δικαίωμα του καθώς κάποιοι τον ενέπλεξαν σε μια τέτοια υπόθεση. Μάλιστα, όπως είπε στους αστυνομικούς η σύζυγος του δεν ήταν ποτέ έγκυος και ότι τη συγκεκριμένη ώρα πετούσε απλά τα σκουπίδια στον κάδο απορριμμάτων.

Η μη εμπλοκή του πάντως στην υπόθεση ήταν γνωστή από την αρχή στους αξιωματικούς της ασφάλειας καθώς η σακούλα που φαινόταν να πετά ο άνδρας στον κάδο δεν είχε καμία σχέση με τη σακούλα που χρησιμοποίησε ο άγνωστος για να κρύψει και να πετάξει το μωράκι στα σκουπίδια.

Πνιγμός η αιτία θανάτου του νεογέννητου που βρέθηκε στα σκουπίδια

Πάντως οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών έχουν δημιουργήσει μια μικρή ομάδα που ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο μόνο με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν αφήνουν καμία πληροφορία να μην ερευνάται με προσοχή. Ψάχνουν πόρτα - πόρτα για γυναίκες που μπορεί να ήταν έγκυες και τώρα να έχουν μετακομίσει από την περιοχή της Πετρούπολης αλλά και για γυναίκες στα νοσοκομεία που μπορεί να πήγαν για ιατρική βοήθεια μετά από γεννά.

Το σίγουρο, όπως έλεγαν στο CNN Greece αστυνομικοί, είναι πως πίσω από την ενέργεια της δολοφονίας του νεογέννητου μωρού αλλά και του γεγονότος ότι αδίστακτα και ψυχρά κάποιος το πέταξε στα σκουπίδια, δεν αποκλείεται να κρύβεται μια μάνα με προβλήματα και μια οικογένεια που δεν δίστασε να φτάσει σε μια τόσο ειδεχθή πράξη από κοινωνικά ειδεχθή κίνητρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ