ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Κουκουλοφόροι βασάνισαν 55χρονο για να τον ληστέψουν

Παλαιό Φάληρο: Κουκουλοφόροι βασάνισαν 55χρονο για να τον ληστέψουν
(EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)φωτογραφία αρχείου

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας 55χρονος στο Παλαιό Φάληρο, όταν τρεις κουκουλοφόροι που του έστησαν καρτέρι, τον έδεσαν με καλώδια μέσα στο διαμέρισμα του, τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους αποκαλύψει πού είχε μετρητά. 

Ο 55χρονος το βράδυ της Τρίτης επέστρεφε στο σπίτι του επί της οδού Πικροδάφνης στο Παλαιό Φάληρο. Το ασανσέρ σταμάτησε στον 6ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα και ο άνδρας πριν προλάβει να βγει, ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις κουκουλοφόρους που προφανώς είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους να επιστρέψει για να περάσουν στη δεύτερη και πιο άγρια φάση του σχεδίου.

Με ιδιαίτερη σκληρότητα τον άρπαξαν, τον οδήγησαν μέσα στο διαμέρισμα και αφού τον ξυλοκόπησαν στη συνέχεια τον έδεσαν με καλώδια και του φόρεσαν μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι για να τους πει πού είναι τα χρήματα.

Οι κουκουλοφόροι εισβολείς αφού έψαξαν το διαμέρισμα του 6ου ορόφου, άρπαξαν ένα τσαντάκι του 55χρονου που περιείχε 4000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας το θύμα τους δεμένο και αβοήθητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ