ΕΛΛΑΔΑ

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Λόγω της διεξαγωγής του 2ου Αγώνα Δρόμου Πεδίου του Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», σήμερα, Κυριακή, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ανακοίνωση του ΟΑΣΑ αναφέρεται πως θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια για την διευκόλυνση και την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα, οι τροποποιήσεις θα ισχύσουν στο κέντρο της πόλης των Αθηνών σήμερα για το χρονικό διάστημα από 09:00 έως 11:00, σταδιακά και ανάλογα των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μέτρων της Τροχαίας.

Αφετηρία για τους δρομείς είναι το άγαλμα του Κωνσταντίνου στις 9 π.μ. ενώ για τον παιδικό στις 8.40 π.μ. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν από μουσικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις καθώς και δράσεις ανακύκλωσης για τα παιδιά.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς» και τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT.

Η κοινή αυτή δράση περιλαμβάνει τρεις αγώνες δρόμου: 5 και 10 χλμ. με εκκίνηση- τερματισμό εντός του Πεδίου του Άρεως και διέλευση από κεντρικούς δρόμους και γειτονιές του κέντρου των Αθηνών και τον παιδικό αγώνα αποστάσεως 1 χλμ. εξολοκλήρου μέσα στο Πεδίο του Άρεως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ