ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Βρήκαν πάλι σφαίρα στο σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος

Μενίδι: Βρήκαν πάλι σφαίρα στο σχολείο που έχασε τη ζωή του ο μικρός Μάριος
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Περίπου δέκα μήνες μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι, ο οποίος χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής, βρέθηκε και πάλι μία σφαίρα στο σχολείο του.

Ο πατέρας του 10χρονου μαθητή κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας πως η σφαίρα εντοπίστηκε στο προαύλιο του σχολείου από μαθητές, οι οποίοι την παρέδωσαν στους δασκάλους του και αυτοί στην αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο Star, έχουν περάσει δέκα μήνες μετά το τραγικό τέλος του παιδιού του και η έρευνα δεν έχει φτάσει ακόμη στον δράστη, που παραμένει ασύλληπτος.

«Εφαρμόστηκαν μερικά μέτρα, όπως αναφέρει ο κ. Τόσκας και ο κ. Τσουβάλας. Βρήκαν τον δολοφόνο του Μάριου; Πόσα όπλα πιάσαμε; Πόσους εμπόρους ναρκωτικών βρήκαμε; Απολύτως κανέναν. Που είναι τα αποτελέσματα;», κατήγγειλε ο πατέρας.

Η οικογένεια του 10χρονου έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση κατά του ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας μεγάλη αποζημίωση για παραλείψεις των κρατικών της οργάνων.

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε πως η αποζημίωση που ζητούν ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. «Θεωρούμε ότι η πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ