ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ξάνθη: Θα διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, λέει η εταιρία

Φωτιά Ξάνθη: Θα διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, λέει η εταιρία

Νέα ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τη συνέχεια της φωτιάς που ξέσπασε την 1η Μαΐου σε τμήμα του εργοστασίου της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, έβγαλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Olympia.

Όπως αναφέρει σε αυτή, η Διοίκηση της SUNLIGHT βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους φορείς της περιοχής από την πρώτη στιγμή, και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς.

Η Διοίκηση της εταιρίας θα προχωρήσει άμεσα στην πλήρη εκτίμηση της κατάστασης και των ζημιών που προκάλεσε η φωτιά σε τμήμα του εργοστασίου, με στόχο την ταχύτερη δυνατή αποκατάστασή τους. Δεσμεύεται δε, ότι η παραγωγική δραστηριότητα θα επανέλθει το συντομότερο δυνατόν για τη συνέχιση της εξυπηρέτησης των ανά τον κόσμο πελατών της. Κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης των ζημιών, θα διατηρηθούν στο ακέραιο όλες οι θέσεις εργασίας. Επιπλέον η εταιρία με δική της πρωτοβουλία προχώρησε σε συνεργασία με εξειδικευμένη Περιβαλλοντική Τεχνική Συμβουλευτική εταιρία για την άμεση διενέργεια πρόσθετων περιβαλλοντικών ελέγχων και μετρήσεων στην περιοχή του εργοστασίου, επιπρόσθετα των προληπτικών ελέγχων που διενεργούν οι αρμόδιοι φορείς.

Ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Πρόεδρος του Ομίλου Olympia δήλωσε σχετικά «Είμαστε πολύ περήφανοι για το εργοστάσιό μας που με τη συστηματική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 20 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και εξάγει σε όλο τον κόσμο. Παρά το χθεσινό δυσάρεστο συμβάν θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα διατηρήσουμε ακέραιες όλες τις θέσεις εργασίας, θα αποκαταστήσουμε ταχύτατα τις ζημίες στο τμήμα του εργοστασίου που έχει πληγεί και θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο από πριν. Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε συστηματικά με τις τοπικές αρχές για οτιδήποτε χρειαστεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ