ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 29 μαθητές στην τριήμερη εκδρομή τους στον Βόλο

Εφιάλτης για 29 μαθητές στην τριήμερη εκδρομή τους στον Βόλο
EUROKINISSI

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η τριήμερη εκδρομή στο Βόλο για 29 μαθητές σχολείου της Ηλείας, καθώς δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Μάλιστα τους απείλησαν με μαχαίρι και ξυλοκόπησαν δύο εξ αυτών. 

«Μίλησα με τον έναν τραυματισμένο μαθητή και μου είπε ότι τους χτυπούσαν με μπουνιές στο στομάχι, στο κεφάλι, στο λαιμό. Τους έβγαλαν μαχαίρι. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει πιο άσχημη τροπή τα πράγματα», ανέφερε στο STAR η πρόεδρος του χωριού, Oλυμπία Κατσαμπούλα.

Το σοβαρό περιστατικό βίας κατά μαθητών έγινε την περασμένη Πέμπτη (03/05/2018) το βράδυ σε ένα τα πιο κεντρικά σημεία του Βόλου, στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και μάλιστα παρουσία των τεσσάρων εκπαιδευτικών, που τα συνόδευαν.

«Τα παιδιά περπατούσαν ανέμελα. Ήταν περίπου 20 άτομα, 2-3 με κουκούλες, ένας με μαχαίρι. Βρίζανε, πειράζανε κοπέλες και προσπάθησαν να τους κλέψουν τα κινητά. Ας κάνουν κάτι οι Αρχές», πρόσθεσε η κ. Κατσαμπούλα.

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου και αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις πήραν εξιτήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ