ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στον Κηφισό: Παραποιημένες πινακίδες είχε η νταλίκα

Τροχαίο στον Κηφισό: Παραποιημένες πινακίδες είχε η νταλίκα
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παραποιημένες πινακίδες είχε η νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον Κηφισό, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να χάσουν τη ζωή τους και μία γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως διαπίστωσε η Τροχαία, ο αριθμός κυκλοφορίας δεν αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο φορτηγό και οι πινακίδες δεν ήταν καταχωρημένες στα επίσημα αρχεία του κράτους.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε πρόβλημα το τιμόνι του φορτηγού αν και οι πρώτες εξετάσεις από την αστυνομία έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ήδη έχει παρθεί αίμα από τον δράστη προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του.

Βίντεο με την σύγκρουση

Την φονική πορεία της νταλίκας, έχει καταγράψει βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, το βαρύ όχημα να σπάει τις διαχωριστικές μπάρες και να περνά στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας και συνθλίβοντας δύο οχήματα, τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Νεκρός ο 60χρονος πατέρας - κρίσιμη η κατάσταση της 34χρονη κόρη του

Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ