ΕΛΛΑΔΑ

Έκρυβαν ναρκωτικά στα νεκροταφεία της Αλεξανδρούπολης

Έκρυβαν ναρκωτικά στα νεκροταφεία της Αλεξανδρούπολης
ΕΛΑΣ

Σε ντουλαπάκι μνήματος, στα κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης είχε αποκρύψει συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τον 30χρονο να μεταβαίνει με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στα κοιμητήρια και να κατευθύνεται σε ντουλαπάκι μνήματος, στο οποίο είχε δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε, επίσης, στην κατοχή του μία ακόμη νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 105 γραμμαρίων καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η έρευνα συνεχίστηκε με τη συνδρομή σκύλου στην οικία του 30χρονου, στην οποία διέμενε με 32χρονη, που επίσης συνελήφθη και εκεί βρέθηκαν επιπλέον μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,3 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, σχηματίστηκε δικογραφία για αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

18052018makthrakdiakinhnarkwtikwn002


Πηγή: ΕΛΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ