ΕΛΛΑΔΑ

Χάρρυ Κλυνν: Τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή καλλιτέχνη

Χάρρυ Κλυνν: Τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή καλλιτέχνη
EUROKINISSI/MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τελέστηκε η κηδεία του καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, σε ηλικία 78 ετών.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Καλαμαριά.

Ο πρωθυπουργός έδωσε το "παρών" συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη και την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στην Καλαμαριά μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

Ο ενταφιασμός έγινε στο κοιμητήριο Καλαμαριάς. Από το πρωί, η σορός είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ της εξοδίου ακολουθίας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος.

Έντονο ήταν βέβαια το ποντιακό στοιχείο καθώς ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Χάρρυ Κλυνν, τόνιζε πάντα την ποντιακή του καταγωγή για την οποία ήταν υπερήφανος.

Η επιθυμία της οικογένειας

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη, σύντροφος του γιου του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο, με ανάρτησή της στο Facebook, εξέφραζε την επιθυμία της οικογένειας για δωρεές στα παιδικά χωριά sos, αντί στεφάνων. Όπως γράφει χαρακτηριστικά: «Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλάδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά : κ Νικολέττα Μπερμπέρογλου 2310226644»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ