ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που χτυπήθηκε από κεραυνό

Έβρος: Στις φλόγες τυλίχτηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που χτυπήθηκε από κεραυνό
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Απίστευτες σκηνές έζησαν επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, όταν έπεσε κεραυνός, λόγω της καταιγίδας η οποία επικρατούσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το e-evros.gr, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι Φερών και ο οδηγός το ακινητοποίησε άμεσα, με τους επιβάτες να βγαίνουν σώοι.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική της Αλεξανδρούπολης και έσβησε την φωτιά. Το λεωφορείο ωστόσο καταστράφηκε.

Οι επιβάτες με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που στο μεταξύ έφτασε στην περιοχή, αναχώρησαν για τους προορισμούς τους, ενώ το σημείο προσωρινά αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφευχθεί κάτι χειρότερο, λόγω των διερχόμενων οχημάτων και των προσπαθειών των πυροσβεστών να κατασβήσουν την φωτιά.

Απ’ τις πρώτες στιγμές βρέθηκε στο σημείο και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σταμάτης Ντούμπας, που έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία και την ακαριαία αντίδραση του.

«Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό. Ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες», τόνισε χαρακτηριστικά στο evros-news.gr ο κ. Ντούμπας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ