ΕΛΛΑΔΑ

Επανεμφάνιση Ρουβίκωνα με νέες απειλές

Επανεμφάνιση Ρουβίκωνα με νέες απειλές
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑ

Νέες απειλές κατά δικαστών εξαπολύει με κείμενό του η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, το οποίο δημοσιεύεται σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο συντάκτης του κειμένου κάνει εκτενή αναφορά στην αναίρεση της απόφασης για τα όσα έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα στην Τήνο και καταλήγει με τη φράση: «Η νέα αυτή τακτική του κράτους να δικάζει ξανά και ξανά τους αγωνιστές δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη».

Στο κείμενό τους, τα μέλη της αναρχικής ομάδας χαρακτηρίζουν κάθαρμα τον δήμαρχο Τήνου, κηφήνα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ κάνουν αναφορά και στον Τάσο Θεοφίλου, ο οποίος, αυτό το διάστημα, δικάζεται και πάλι για τη ληστεία μετά φόνου στην Πάρο.

Αφού κάνουν αναλυτική παράθεση του περιστατικού με τους νεκρούς εργάτες του δήμου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό, υποστηρίζουν ότι το να πάνε στην Τήνο και να εισβάλλουν στο δημαρχείο ήταν γι’αυτούς απονομή δικαιοσύνης.

Έτσι, για ακόμη μία φορά τα μέλη της οργάνωσης υποστηρίζουν ότι αποτελούν αυτόκλητους δικαστές και καταλήγουν με τη φράση: «όπου και αν χρειαστεί θα φτάσουμε, όσες φορές και αν χρειαστεί να δικαστούμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ