ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Στη φυλακή το ζευγάρι που αποπλάνησε τον 13χρονο

Κέρκυρα: Στη φυλακή το ζευγάρι που αποπλάνησε τον 13χρονο
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι των Κερκυραίων, με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου και συγκεκριμένα ενός 13χρονου αγοριού, με τη σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Eπίσης, το πρωί της Τρίτης, ο πατέρας του αγοριού κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του και μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο πατέρας του ανήλικου μίλησε στο STAR, και αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγος του και μητέρα του 13χρονου ενώ φέρεται να γνώριζε για τις ανήθικες προτάσεις, δεν προχώρησε σε καταγγελία.

«Το έβλεπα συνέχεια με τα ίδια ρούχα, νηστικό, στον δρόμο, γυρνούσε μόνος του. Ήταν έξω βράδυ 3 η ώρα… ένα παιδί, συνέχεια στον δρόμο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Παραμελημένος. Όποτε μίλαγα με τη μάνα πάντα τσακωνόμασταν, πάντα με έβριζε», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου και συνέχισε:

Το παιδί το είπε στον θείο και ο θείος κατευθείαν πήρε το παιδί στην ασφάλεια και με ενημέρωσε και πήγα και εγώ στην ασφάλεια. Γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο από τη μητέρα. Η καταγγελία έγινε από τον θείο και όχι από τη μητέρα που λένε.

Η 36χρονη γυναίκα μάλιστα, η γυναίκα που κακοποίησε το νεαρό αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλή φίλη της μητέρας.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω, έπειτα από ενέδρα της αστυνομίας. Η γυναίκα ασελγούσε στο νεαρό αγόρι, ενώ ο σύζυγός της παρακολουθούσε την πράξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ