ΕΛΛΑΔΑ

Τάκης Οικονομόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό

Τάκης Οικονομόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: Μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Εμφανώς συγκινημένος, ο Τάκης Οικονομόπουλος, βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο και μίλησε για όλα όσα έζησε δίπλα στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ο Παύλος ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Έκανε τα πάντα για την ομάδα. Ήταν κοντά μας ως απλός φίλαθλος, από τότε που πήγα εγώ. Μετά ενεργοποιήθηκε ως παράγοντας στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ», δήλωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «πρασίνων».

Και συνέχισε: «Όταν ήταν να πάρει τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο, τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Αλλά, προσέφερε πάρα πολλά στον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Θυμάμαι το '63, τον πρώτο χρόνο που έπαιξα, ερχόταν με τον κουβά μέσα και μας δρόσιζε για να μην νιώθουμε ζέστη. Ήταν μεγάλος παράγοντας, δεν είχε κακία μέσα του. Προσπαθούσε για το καλύτερο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Δημήτρης πιστεύω πως είναι ο συνεχιστής του οράματός του, κυρίως αν καταφέρει να πάρει και την ΠΑΕ, πέραν του Ερασιτέχνη».

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών