ΕΛΛΑΔΑ

Τ. Τριαντόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: Θα μείνει για πάντα στην ιστορία

Τ. Τριαντόπουλος για Παύλο Γιαννακόπουλο: Θα μείνει για πάντα στην ιστορία
(Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

Ο Τάκης Τριαντόπουλος βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το «ύστατο χαίρε» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε αυτό που νιώθουμε σήμερα. Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη και τεράστιο έργο. Θα μείνει για πάντα στην ιστορία», ήταν τα πρώτα λόγια του CEO της DPG.

Και συνέχισε: «Είναι συγκλονιστικό πόσος κόσμος βρίσκεται εδώ για το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσει ο κόσμος να βρεθεί εδώ χωρίς να ταλαιπωρηθεί», ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για την κάλυψη αυτού του δυσάρεστου γεγονότος.

Ακόμα, ο Τάκης Τριαντόπουλος, ανέφερε: «Θέλω κι από εδώ να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εμείς θα στηρίζουμε την οικογένεια και θα κάνουμε σίγουρα ό,τι καλύτερο για να συνεχίσουμε το έργο και την προσπάθεια του Παύλου Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό, για τον ελληνικό πολιτισμό και το ελληνικό επιχειρείν».

Αναφορικά με την σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τόνισε: «Το θεωρώ ευλογία που γνώρισα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα και μου έσφιξε το χέρι, λέγοντάς μου «τιμή μου που σας γνωρίζω» και το εννοούσε. Αυτός ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παράλληλα, μίλησε και για την παρουσία του κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα: «Είναι απίστευτες οι αντιδράσεις και η στήριξη του κόσμου. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση».

Τέλος, ο Τάκης Τριαντόπουλος ανέφερε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που δεν θα ενοχλήσουμε την οικογένεια και ο κόσμος θα το καταλάβει. Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές. Είναι δύσκολες οι στιγμές και ο κόσμος το σέβεται και σέβεται την οικογένεια και τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών