ΕΛΛΑΔΑ

Τότης Φυλακούρης για Παύλο Γιαννακόπουλο: Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος

Τότης Φυλακούρης για Παύλο Γιαννακόπουλο: Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Για την τεράστια απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου μίλησε ο Τότης Φυλακούρης, ο οποίος επίσης βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

«Το να πω “αντίο”, είναι μια μεγάλη λέξη», είπε εμφανώς συγκινημένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και αναφερόμενος στον Παύλο Γιαννακόπουλο τόνισε: «Ήταν Θεού άνθρωπος. Θυμάμαι, όταν είχα πάρει μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Εθνικό, μού είπε ότι έπρεπε να ήταν εκείνος στον Παναθηναϊκό πρόεδρος για να με κρατήσει για πάντα».

«Ένα φιλί πάνω στη φωτογραφία του, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η οικογένεια Φυλακούρη και ο αθλητής Φυλακούρης απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος ήταν πάντοτε εκεί, όταν ζητούνταν η βοήθειά του», πρόσθεσε και με συγκίνηση είπε:

Εύχομαι να είναι εκεί ψηλά και να μας βλέπει, η οικογένειά του να τον θυμάται και να πάρει τη σκυτάλη ο Δημήτρης ώστε να φύγουμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Εγώ τον ικετεύω: Δημήτρη, μη μας αφήσεις ποτέ. Αιωνία του η μνήμη. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας και μεγάλος άνθρωπος».

Δείτε ΕΔΩ live εικόνα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών