ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα

Θλίψη στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Παρασκευή συγγενείς και φίλοι στην Αναστασία, τη σύζυγο του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η εξώδιος ακολουθία έγινε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια και στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, βρέθηκε ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πρώην προπονητής του Πύρρου Δήμα, Χρήστος Ιακώβου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Ισίδωρος Κούβελος και πολλοί ακόμη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή».

«Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα, αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... Εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...», είχε αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ