ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο ένας από τους δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης

Συνελήφθη ο ένας από τους δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ο ένας από τους τρεις δραπέτες του ΑΤ Αργυρούπολης. Όπως έγινε γνωστό, είχε βρει καταφύγιο σε ένα παλιό κρησφύγετο που χρησιμοποιούσε η συμμορία.

Μέχρι στιγμής, όμως, παρά το ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή, οι άλλοι δύο δραπέτες δεν έχουν εντοπιστεί, παρότι οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι και αυτοί κρύβονταν σε κοντινή απόσταση από τον Αλβανό που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς κρύφτηκε σε μια ντουλάπα. Μόλις τον εντόπισαν οι αστυνομικοί προσπάθησε να αντισταθεί αλλά αμέσως του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 24χρονος κυκλοφορούσε στην περιοχή σαν να μην συμβαίνει τίποτα και η πληροφορία αυτή έφτασε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί όμως ήθελαν να τσεκάρουν αν πράγματι βρίσκεται μέσα στο σπίτι και όταν βεβαιώθηκαν έκαναν την επιχείρηση. Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε όπλο μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο ατόμων που ήταν μέσα στο σπίτι και θα κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 24χρονος δραπέτης ισχυρίζεται ότι οι δύο συλληφθέντες είναι φίλοι του.

Σημειώνεται, ότι οι τρεις δράστες κατηγορούνται ως μέλη σπείρας που είχε διαπράξει 72 κλοπές από πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε ο δραπέτης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ