ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Αναζητείται ο αδερφός του δράστη της ανθρωποκτονίας του 63χρονου

Ρέθυμνο: Αναζητείται ο αδερφός του δράστη της ανθρωποκτονίας του 63χρονου
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Σε τεταμένη κατάσταση βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο χωριό Άνω μέρος Αμαρίου στο Ρέθυμνο, μετά την ανθρωποκτονία 63χρονου, χθες το μεσημέρι από 24χρονο συγχωριανό του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, ο 24χρονος που διέφευγε, συνελήφθη και κρατείται, ενώ αναζητείται ο αδερφός του 25 ετών, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν μαζί με τον 24χρονο όταν πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ταφή του 63χρονου υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών που από χθες βρίσκονται στην περιοχή με στόχο να αποτραπεί διένεξη μεταξύ των δύο οικογενειών.

Πληροφορίες φέρουν τις δύο οικογένειες να τους χωρίζουν προβλήματα με κυρίαρχο τον θάνατο του παππού το 24χρονου πριν από 8 χρόνια, γεγονός που, όπως κουβεντιάζεται στην περιοχή, είχε δημιουργήσει ένταση μεταξύ μελών των οικογενειών του 24χρονου και του θύματος.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η ανάκριση στον εργαζόμενο αλλοδαπό από την Αλβανία, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του 63χρονου την ώρα της επίθεσης και όπως έχει ήδη αναφέρει, η δολοφονία αφορούσε σε ενέδρα στην οποία συμμετείχαν δύο αυτοκίνητα που έκλεισαν το δρόμο στο όχημα του 63χρονου.

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ