ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2018: Συγκέντρωσε 19.587 μόρια στις πανελλήνιες και μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του

Βάσεις 2018: Συγκέντρωσε 19.587 μόρια στις πανελλήνιες και μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο Αναστάσης Μαρτίνος είναι ανάμεσα στους «πρώτους των πρώτων» των πανελλαδικών εξετάσεων. Ο μαθητής από το Ναύπλιο κατάφερε να συγκεντρώσει 19.587 μόρια και μοιράστηκε τα «μυστικά» της επιτυχίας του.

Όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις, που δημοσιεύουν συνέντευξη του νεαρού, είναι ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων το οποίο μέσα από την δύσκολη διαδικασία των πανελληνίων κατάφερε να φτάσει στην αυτογνωσία.

Ο μαθητής μετά το τέλος των εξετάσεων γνώριζε ότι έχει πάει καλά, όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο.

Ο Αναστάσης Μαρτίνος, επένδυσε αρκετά στις εξετάσεις, καθώς αφιέρωνε – προς το τέλος της προετοιμασίας - 7-8 ώρες στο διάβασμα την ημέρα, όμως «ποτέ δεν έφτασα στην υπερβολή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος θεωρεί το ταξίδι πιο σημαντικό από τον προορισμό, αρκεί κάποιος να έχει αυτογνωσία, όπως χαρακτηριστικά είπε. Το πιο σημαντικό στην προετοιμασία είναι να μάθεις τις δυνατότητες σου και να βελτιωθείς, δήλωσε.

DSC 5671


Πηγή: Studio B&G Μπουγιώτης-Ρασσιάς/Αργολικές ειδήσεις

Ερωτώμενος για τη σχολή που θέλει να δηλώσει απάντησε ότι είναι ανάμεσα στην Ιατρική, καθώς τον συνεπαίρνει η έρευνα, και την Βιολογία, ενώ συμβούλευσε τους μαθητές που θα εξεταστούν να χαρούν όλο το ταξίδι και επενδύσουν σε αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ