Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο
Πηγή: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Διακοπές ρεύματος εξαιτίας συντήρησης υποσταθμών στους χώρους του λιμανιού θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στους χώρους του λιμένα Ηρακλείου.

Εξαιτίας των διακοπών όμως θα κοπεί το ρεύμα και στα φανάρια στην παραλιακή, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο 7 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα κοπεί το ρεύμα στο Τελωνείο Ηρακλείου, το Κτηνιατρικό Εργαστήριο και τους φωτεινούς σηματοδότες του κόμβου στο Τελωνείο.
  • Την Κυριακή 8 Ιουλίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα διακοπεί το ρεύμα στην προβλήτα 6 (καρνάγιο) και σε όλες τις επιχειρήσεις της προβλήτας 6. Χωρίς ρεύμα θα είναι και οι φωτεινοί σηματοδότες του κόμβου παραλιακής λεωφόρου με λεωφόρο Καζαντζίδη.
  • Την Κυριακή 8 Ιουλίου από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή στους φωτεινούς σηματοδότες της κεντρικής εισόδου του λιμανιού (κόμβος λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως), στο νέο και τον παλιό επιβατικό σταθμό, στον Πυροσβεστικό Σταθμό του λιμανιού, στα εκδοτήρια εισιτηρίων (κιόσκια στις προβλήτες 2 και 3), στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο, στο Τελωνείο Ηρακλείου, στους φωτεινούς σηματοδότες στον κόμβο του Τελωνείου, και στις επιχειρήσεις στις προβλήτες 2, 3, 4 και 5.
Διαβάστε επίσης