ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr.
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, τον Σωκράτη Κόκκαλη Junior, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, το Σάββατο 14 Ιουλίου.

Λίγο πριν την έναρξη της εξοδίου ακολουθίας έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, η Έλλη Στάη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης.

Από πολύ νέος ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις των Ομίλων INTRACOM και INTRALOT.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTRALOT με το όραμά του ηγήθηκε της αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων, ενώ σε προηγούμενες θέσεις ασχολήθηκε με το χώρο των κατασκευών μέσω της INTRAKAT, όπου κατείχε θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Από νωρίς επίσης έδειξε τη μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, εργάστηκε για την ΠΑΕ στο τμήμα χορηγιών και τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ