ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι

Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σκότωσε τον κουνιάδο του στο κυνήγι
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Ένας 38χρονος από την Πελασγία της ανατολικής Φθιώτιδας πέθανε σε κυνήγι αγριογούρουνου, μετά από πυροβολισμό του γαμπρού του.

Ο 38χρονος είχε ξεκινήσει νωρίς το πρωί μαζί με τον 51 ετών γαμπρό του για να στήσουν καρτέρι σε διάφορα σημεία κοντά στο εργοστάσιο ΠΑΚΟ λίγο πριν το χωριό Βαθύκοιλο για να σκοτώσουν αγριογούρουνα.

Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο 51χρονος πυροβόλησε καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς είδε κίνηση μέσα σε δασωμένη έκταση και μετά από λίγο κατάλαβε ότι είχε πυροβολήσει τον 38χρονο γιατί τον πέρασε για θήραμα, όπως αναφέρεται στο lamiareport.gr.

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασαν οι συγγενείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το κακό που είχε συμβεί. Μάλιστα μεταξύ αυτών που έφτασαν ήταν και ο πατέρας του 38χρονου θύματος, που «λύγισε» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. . .

Ο 51χρονος, που σκότωσε κατά λάθος τον κουνιάδο του, είναι συντετριμμένος και κρατείται στο ΑΤ Στυλίδας, το οποίο ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί να συλλέξει και άλλες πληροφορίες για να διαπιστώσει πως σκοτώθηκε ένας, ακόμη, νέος άνθρωπος στο καρτέρι για τα αγριογούρουνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ