ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε στο λιμάνι των Χανίων το Μύκονος Παλλάς λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης

Επέστρεψε στο λιμάνι των Χανίων το Μύκονος Παλλάς λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Παρότι αναχώρησε κανονικά από το λιμάνι των Χανίων με προορισμό τον Πειραιά, το πλοίο «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ» επέστρεψε λόγω έκτακτης ανάγκης. 

Ένας 65χρονος επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε τη λιμενική αρχή για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο καπετάνιος αποφάσισε ότι είναι αναγκαία η επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι των Χανίων, ενώ ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τον ασθενή και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Το δελτίο τύπου του Υπουργείου Εμπορικής ναυτιλίας αναφέρει:

«Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων, ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν.Π. 12554, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Χανίων για λιμένα Πειραιά, επιστρέφει στον λιμένα Χανίων για να αποβιβάσει έναν 65χρονο, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι, ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για ιατρικές εξετάσεις, ενώ το «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΑΣ» απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ