ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγή Αριστείδη Φλώρου στη ΓΑΔΑ

Προσαγωγή Αριστείδη Φλώρου στη ΓΑΔΑ

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήχθη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%).

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ υπο το φόβο μήπως διαφύγει, ως την έκδοση του εντάλματος σύλληψης που αναμένεται απόψε καθώς η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί οτι δεν μπορεί με άλλο τρόπο να τον φυλάξει.Αύριο το πρωί θα τον πάνε στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών.

Πάντως ήδη από νωρίς το βράδυ συνεδριάζει μέχρι και αυτές τις στιγμές το Συμβούλιο Εφετών για να αποφανθεί επί της έφεσης που ασκήθηκε το μεσημέρι κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης από τον εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντίδρασης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεσης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε και αυθημερόν συνεκλήθη το συμβούλιο για να αποφανθεί!

Ηδη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Εφετών έχει προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αναμένεται απόψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ