ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή νταλίκας: Στην κυκλοφορία μία λωρίδα της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας

Ανατροπή νταλίκας: Στην κυκλοφορία μία λωρίδα της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας
EUROKINISSI/ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ φωτογραφία αρχείου

Δόθηκε πριν από λίγο στην κυκλοφορία η μία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, μετά από σχετικές ενέργειες της τροχαίας και της εταιρείας εκμετάλλευσης, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο 110ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ως εκ τούτου, τώρα οι οδηγοί κινούνται και πάλι στο εθνικό δίκτυο αλλά από μία λωρίδα κυκλοφορίας. Νωρίτερα, οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς την πρωτεύουσα υποχρεώθηκαν σε παρακαμπτηρίους οδούς της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Τα ειδικά συνεργεία θα συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι την συνολική απελευθέρωση του οδικού δικτύου από την νταλίκα που έχει κλείσει από τις 5.30 μ.μ. το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς την Αθήνα.

Θα πρέπει να συμπληρωθεί ότι η κίνηση ήταν αυξημένη την ώρα που έγινε το ατύχημα λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου, με συνέπεια να δημιουργηθούν ουρές αυτοκινήτων που ξεπερνούσαν και τα 5 χιλιόμετρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ