ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο των ερευνών οι προσωπικές διαφορές του θύματος

Δολοφονία Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο των ερευνών οι προσωπικές διαφορές του θύματος
(EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Τις προσωπικές διαφορές που έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες και όλες τις υποθέσεις με ποινικές εκκρεμότητες έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών οι Αρχές για να εντοπίσουν το δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Ψυχικό

Για τους αστυνομικούς, το επικρατέστερο σενάριο είναι τα κίνητρα του εγκλήματος να είναι προσωπικά, με οικονομική διάσταση. Ο τρόπος δράσης του αγνώστου άνδρα δείχνει μίσος, αποφασιστικότητα και παραπέμπει ευθέως στο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες από τις διενέξεις που είχε ο φαρμακοποιός με άτομα που βρίσκονταν στον περίγυρο του. Άλλωστε ο δράστης φάνηκε να γνωρίζει τις καθημερινές συνήθειες του θύματος, το αυτοκίνητο που οδηγεί, αλλά και το γεγονός ότι θα βρισκόταν στη θέση του οδηγού τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα που θα έβγαινε από το σπίτι του. Και μάλιστα όχι για να πάει στο κατάστημά του αλλά για να τακτοποιήσει μια υποχρέωση οικογενειακή.

Πάντως η έρευνα θα επεκταθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στις εισροές και εκροές χρημάτων.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο φαρμακοποιός έφερε πέντε τραύματα από περίστροφο και μάλιστα όλα ήταν στον κορμό του σώματος του και ένα στο κεφάλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ