ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση με αιχμές από τον γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργο Κρικρή

Παραίτηση με αιχμές από τον γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργο Κρικρή
Facebook/ George Krikris

Ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Γιώργος Κρικρής, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση, αφήνοντας αιχμές, μέσω ανάρτησής του στο facebook.

Ο κ. Κρικρής είχε οριστεί πριν λίγες ημέρες στο συγκεκριμένο πόστο.

Στην ανακοίνωση της παραίτησής του ανήρτησε στα social media, ευχαρίστησε θερμά όσους τον εμπιστεύτηκαν και του ανέθεσαν αυτήν τη θέση και σημείωσε πως «παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου αυτές, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Γενικού Γραμματέα».

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή. Είπα το "ναι" μετά από αρκετή σκέψη, γιατί θέλω να δώσω φωνή στη γενιά μου, θέλω να κάνω τους συνομήλικούς μου να πιστέψουν στην πολιτική, θέλω να δώσω όσα μπορώ για το καλό της χώρας», τόνισε, προσθέτοντας:

«Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει».

Ολοκληρώνοντας την ανακοίνωσή του, σημειώνει πως θα αφοσιωθεί στον τομέα της Αυτοδιοίκησης, στον οποίο «πιστεύω βαθιά», όπως έγραψε. «Μέσα από αυτήν μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα, άμεσα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μου. Η ριζοσπαστική αλλαγή της χώρας θα προκύψει μόνο μέσα από τις τοπικές κοινωνίες. Η συνείδηση μου μού επιβάλλει να εργαστώ μαζί με τους ανθρώπους της γενιάς μου γι’ αυτό τον σκοπό», τονίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ