ΕΛΛΑΔΑ

Open: Το νέο κανάλι είναι εδώ και ξεκινά δυναμικά από 1η Οκτωβρίου

Open: Το νέο κανάλι είναι εδώ και ξεκινά δυναμικά από 1η Οκτωβρίου

Από Δευτέρα 1η Οκτωβρίου το OPEN στις νέες του εγκαταστάσεις στην Παιανία - Ο Ιβάν Σαββίδης επιθεώρησε τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 

8.000 m², τέσσερα studios εξοπλισμένα με την τελευταία αιχμή της τεχνολογίας και με υπερσύγχρονα μηχανήματα έτσι ώστε ο τηλεθεατής να απολαμβάνει ένα άρτιο αποτέλεσμα και μία εικόνα υψηλής ευκρίνειας, συνθέτουν την εικόνα του OPEN που έρχεται να αλλάξει την ενημέρωση στην Ελλάδα και να βάλει το ισχυρό του αποτύπωμα στα news, με έμπειρο προσωπικό και δημοσιογράφους.

Στις καινούργιες εγκαταστάσεις υπάρχουν τρία control rooms και πολλοί υποστηρικτικοί χώροι στη διάθεση των παραγωγών και των ανθρώπων του σταθμού.

1

Όλοι οι άνθρωποι και ο μηχανισμός του OPEN δουλεύουν πυρετωδώς για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το OPEN αναμένεται όπως όλα δείχνουν να ξεκινήσει δυναμικά και να εκπλήξει ευχάριστα.

Η καμπάνια λανσαρίσματος του OPEN συνεχίζεται κανονικά και ήδη παρακολουθώντας κανείς τον αέρα του σταθμού μπορεί να αντιληφθεί που θα στοχεύσουν τα νέα προγράμματα αλλά και τα νέα πρόσωπα του σταθμού που θα πλαισιώσουν τη νέα αυτή προσπάθεια.

Σε λίγες μέρες θα «αποκαλυψθούν» περισσότερα στοιχεία για τη νέα δομή του προγράμματος του OPEN.

IS OPEN 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ