ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Άργος: Τι λέει ο ιατροδικαστής

Δολοφονία στο Άργος: Τι λέει ο ιατροδικαστής
Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Τρία χτυπήματα στην ινιακή και τη βρεγματική χώρα φέρει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 52χρονος που βρέθηκε νεκρός χθες το μεσημέρι μέσα στο σπίτι του, στην κοινότητα Σχινοχώρι της Αργολίδας.

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή, ο 52χρονος, που βρέθηκε νεκρός δίπλα από το κρεβάτι του, είχε δεχθεί χτυπήματα με θλων όργανο.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση και ήδη έχουν συλλεχθεί στοιχεία μέσα από το σπίτι, ώστε να αξιολογηθούν, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδερφός του -ο οποίος του πήγαινε φαγητό- μαζί με άλλο ένα άτομο, κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο, χτυπήματα που του επέφεραν και το θάνατο.

Το θύμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού.

Πιθανότερο κίνητρο θεωρείται η ληστεία, αλλά οι έρευνες της αστυνομίας, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, στρέφονται και στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος, καθώς κάποια κομμάτια του «παζλ» δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ