ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Χειροπέδες στον πιο γνωστό τσαντάκια της Αττικής μετά από καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας

Αποκλειστικό: Χειροπέδες στον πιο γνωστό τσαντάκια της Αττικής μετά από καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο πιο γνωστός τσαντάκιας της Αττικής είναι ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Νέα Ερυθραία χθες, Τετάρτη, μετά την καταδίωξη στην Αθηνών Λαμίας. 

Πρόκειται για το γνωστό Σαλβάνο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συλληφθεί πολλές φορές για αρπαγές τσαντών και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο δρόμο.

Κατηγορείται ότι το τελευταίο διάστημα έχει αρπάξει πάνω από 20 τσάντες ανυποψίαστων γυναικών, ενώ σε βάρος του υπήρχε και ένταλμα σύλληψης, καθώς δεν έδινε το «παρών» στο τμήμα της περιοχής του, όπως είχε ορίσει ο ανακριτής την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί.

Οι Αρχές εδώ και χρόνια γνώριζαν τη δράση του γνωστού τσαντάκια, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του, άρπαζαν τσάντες επιβαίνοντας σε μία μηχανή. Πολλές φορές, μάλιστα αδιαφορούσαν για το αν θα τραυματιστούν τα θύματά τους.

Χθες, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στον Άγιο Στέφανο και όταν ζήτησαν στα τερματικά τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούσαν οι Αρχές.

Άρχισαν να τον καταδιώκουν και τελικά κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Η τελευταία φορά που είχε συλληφθεί ο γνωστός τσαντάκιας ήταν το 2016, αφού είχε επιτεθεί σε δύο γυναίκες στη Νέα Ιωνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ