ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

28η Οκτωβρίου: Μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία αρχείου ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλήκας, Γιάννης Σαρίδης αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Στην παρέλαση παραβρέθηκε και ο πρωην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων καθώς εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και φορέων τη πόλης.

Η παρέλαση έγινε στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι. Δραγούμη (ο χώρος επισήμων στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους), όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Στην παρέλαση έλαβαν μέρος τα σχολεία που ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, καθώς και τα τμήματα των σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ