ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση του ΣΔΟΕ σε πρατήριο υγρών καυσίμων με… μπουλντόζες

Επιχείρηση του ΣΔΟΕ σε πρατήριο υγρών καυσίμων με… μπουλντόζες

Υπόθεση απάτης αποκαλύφθηκε σε ένα βενζινάδικο στην Ελευσίνα.

Όπως αποκαλύφθηκε, επιτήδειοι, με τη χρήση τηλεχειριστηρίου άλλαζαν τη σύνθεση του καυσίμου που έφτανε στην αντλία και τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων. Με απλά λόγια αναμείγνυαν σε οποιαδήποτε αναλογία επιθυμούσαν τα νόμιμα υγρά καύσιμα, με λαθραία ή άλλα πετρελαιοειδή υποπαράγωγα, ή ακόμα και με σκέτο αέρα.

Τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία και τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης μπήκαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που νόθευε βενζίνη με μπουλντόζες.

Εντύπωση, εξάλλου, προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου υγρών καυσίμων είχε αυτοκτονήσει πριν από τρεις μήνες και το πρατήριο παρέμενε κλειστό καθ’ όλο το διάστημα από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Το ίδιο κλειστά, ωστόσο, παραμένουν και τα στόματα αναφορικά με το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την απάτη.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει στο Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου (ΣΕΚ) για παράνομες δραστηριότητες στο πρατήριο της Ελευσίνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ