ΕΛΛΑΔΑ

«Πράσινο φως» από τις αλβανικές αρχές για την παραλαβή της σορού του Κατσίφα

«Πράσινο φως» από τις αλβανικές αρχές για την παραλαβή της σορού του Κατσίφα

Τέλος στο θρίλερ με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς ο πατέρας του, Γιάννης Κατσίφας και η αδελφή του βρίσκονται καθ' οδόν για τα Τίρανα προκειμένου να παραλάβουν τη σορό του 35χρονου, καθώς έδωσαν το «πράσινο φως» οι Αλβανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, οι γονείς του 35χρονου αναμένεται να παραλάβουν την σορό του γιου τους από το νεκροτομείο Τιράνων μέχρι το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο Αργυρόκαστρο.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει την Πέμπτη.

Η σορός του 35χρονου θα αποδοθεί στους οικείους μετά από δέκα ημέρες, όταν έπεσε νεκρός από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης για το θέμα παρενέβη ο Πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ο οποίος επικοινώνησε με βουλευτή της ομογένειας και τον διαβεβαίωσε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει παραδοθεί η σορός του 35χρονου Έλληνα ομογενούς στην οικογένειά του, στους Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το epiruspost.gr, ο κ. Μέτα ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που είχε απευθύνει ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες.

Στην επιστολή του, ο κ. Ντούλες είχε αναδείξει την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος σημειώνοντας την ανάγκη να παραδοθεί η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ώστε να τελεστεί η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ