ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνιος 2018: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα

Μαραθώνιος 2018: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα
EUROKINISSI

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από νωρίς σήμερα το πρωί για τη διεξαγωγή του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Οι συνολικά 55.000 δρομείς έχουν στόχο να τιμήσουν και να μεταδώσουν τις αξίες του δρομικού κινήματος, αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς οι 18.750 μαραθωνοδρόμοι θα περάσουν από τις περιοχές που επλήγησαν από την μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα ισχύσει από νωρίς σήμερα το πρωί και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, μέχρι τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, στη Λεωφόρο Μεσογείων από Σταυρό Αγίας Παρασκευής μέχρι Κατεχάκη, στους κλάδους εξόδου της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και προς Παλλήνη.

Ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Μεσογείων, από Κατεχάκη μέχρι τον Πύργο Αθηνών και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στη Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Ασίας και Λεβαδείας, στο ρεύμα προς Μεσογείων, στη Βασ. Σοφίας, μεταξύ Κηφισίας και Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Κλειστή από νωρίς το πρωί θα είναι και η Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ιλισίων και της Λ. Μεσογείων, στη Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, στην Αρδηττού, στη Βασ. Όλγας, στη Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Καλλιρρόης και Βασ. Αμαλίας, ρεύμα προς Αθήνα, στη Φραντζή, στο τμήμα της μεταξύ Καλλιρρόης και Συγγρού, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού, στη Βασ. Γεωργίου Α΄,στην Αρχιμήδους, μεταξύ της πλ. Πλαστήρα και της οδού Μ. Μουσούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ