ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν οι κακοποιοί που συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στα σύνορα

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν οι κακοποιοί που συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στα σύνορα
EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

166 κιλά χασίς μέσα σε έξι σακιά, μετέφεραν οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών που χθες αργά το βράδυ έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Βήσσανης.

Οι έμποροι δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών και να ακολουθήσει συμπλοκή με έναν Αλβανό έμπορο νεκρό και έναν ελαφρά τραυματία αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά δύο καλάσνικοφ, ενώ πάνω στον νεκρό Αλβανό βρέθηκε μία ταυτότητα και οι Αρχές κάνουν έρευνα αν ήταν σεσημασμένος ή εάν προκύπτει εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Όλα άρχισαν χθες το βράδυ όταν μια περίπολος αστυνομικών σε δύσβατη περιοχή κι ενώ είχε πέσει το σκοτάδι, εντόπισε ύποπτες κινήσεις από μια ομάδα συνολικά τεσσάρων ανδρών

Αρχικά τούς ζήτησαν να σταματήσουν για να τους ελέγξουν και τότε ο ένας από αυτούς άνοιξε πυρ με το καλάσνικοφ ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καλυφθούν.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος ενώ τα δύο καλάσνικοφ μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ