ΕΛΛΑΔΑ

Πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ οδήγησε... ολόγυμνος scooter στο κέντρο της Αθήνας

Πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ οδήγησε... ολόγυμνος scooter στο κέντρο της Αθήνας
Twitter

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, αντικρίζοντας έναν πασίγνωστο σταρ του Χόλιγουντ να οδηγεί σκούτερ όπως ακριβώς ήρθε στον κόσμο!

Ο λόγος για τον 36χρονο ηθοποιό Σεμπάστιαν Σταν, ο οποίος είναι διάσημος κυρίως για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Avengers της Marvel, όπου υποδύεται το ρόλο του «Στρατιώτη του Χειμώνα», Μπάκι Μπαρνς.

Μόνο που τις τελευταίες ημέρες ο Σταν βρίσκεται στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Monday». Στο πλαίσιο αυτών μάλιστα, δεν δίστασε να οδηγήσει ολόγυμνος ένα σκούτερ. «Παρέα» στην τολμηρή σκηνή τού έκανε η επίσης ολόγυμνη Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του Ντενίζ Γκάου.

Αποδεικνύοντας πόσο αφοσιωμένος είναι στην τέχνη του, ο 36χρονος σταρ έβγαλε όλα του τα ρούχα και καβάλησε το scooter μαζί με την Γκάου, χωρίς να πτοούνται από το ψυχρό αεράκι και τα βλέμματα των περαστικών.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, o ρουμανικής καταγωγής Σταν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμφανιστεί επίσης στην ταινία Black Swan, αλλά και σε πολλές επιτυχημένες σειρές, ήταν υπόδειγμα… επαγγελματία, κρύβοντας επιμελώς τα δόντια του που έτριζαν από το κρύο. Πιο… τυχερή η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του, η οποία ήταν γαντζωμένη σφιχτά πάνω του!

Το «Monday» αφηγείται την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών που ζουν έναν έρωτα-τσουνάμι στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά», σύμφωνα με το IMDB.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Σταν βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες στη χώρα μας, δηλώνοντας γοητευμένος από τις ομορφιές της. Δεν έχει σταματήσει έτσι να ανεβάζει ελληνικά τοπία στο λογαριασμό του στο Instagram, αλλά και να φωτογραφίζεται με τους Έλληνες φανς του.

https://www.instagram.com/p/Bnt8cqADypD
https://www.instagram.com/p/BmbIQ0AnB8r
https://www.instagram.com/p/BmeIXeYHpwg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ