ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας φοιτήτριας: Καταδικάζω τα όσα θλιβερά έγιναν στη φυλακή με τον 19χρονο

Πατέρας φοιτήτριας: Καταδικάζω τα όσα θλιβερά έγιναν στη φυλακή με τον 19χρονο
ΕUROKINISSI

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και καταδίκασε το περιστατικό που σημειώθηκε στις φυλακές Αυλώνα.

Με παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δύο δράστες στην Ρόδο, είπε χαρακτηριστικά:

Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή. Πραγματικά. Αλίμονο αν γίνουμε κοινωνία ζούγκλας. Θέλουμε να δικαστούν όπως πρέπει. Συμμερίζομαι και τον γονιό του παιδιού αυτού που τα βλέπει αυτά».

Ο τραγικός πατέρας συμπλήρωσε: «Θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να καταδικαστούν από την δικαιοσύνη. Έχουμε μεγαλείο ψυχής όσο δεν φαντάζεστε».

Το πρωί της Τετάρτης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη επανέλαβε τη θέση του για όσα έγιναν στη φυλακή στον 19χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη του, στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1.

"Κοιτώντας το καντηλάκι που καίει για την ψυχούλα της κόρης μου και με όλη τη μεγαλοσύνη που διαθέτω μέσα μου και τη μεγαλοψυχία είπα ότι αν βρισκόμουν στη θέση του πατέρα αυτού του παιδιού πώς θα αντιδρούσα και τι θα σκεφτόμουν, καταδίκασα αυτά τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αλλά για κανέναν. Πρέπει κάθε ένας που είναι παραβάτης ή εγκληματίας, να πηγαίνει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης όπως πρέπει και να καταδικάζεται στον βαθμό που πρέπει ανάλογα με το τί θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη", είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Μιλώντας για τους γονείς των κατηγορούμενων είπε ότι θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη από τα ίδια τους τα παιδιά "γιατί αυτά έπρεπε να πάρουν τη βοήθεια που έπρεπε όταν έπρεπε στην παιδική τους ηλικία".

"Όταν βλέπεις ότι το παιδί σου παρουσιάζει κάποια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά ή επιθετική είναι υποχρεωμένος να πας σε αρμόδιους επιστημονικούς φορείς να το υποστηρίξεις κατάλληλα", πρόσθεσε.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ