ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μαρούσι και Βουλιαγμένη λόγω αγώνων δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Κυριακή, στο Δήμο Αμαρουσίου και τους Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής αγώνων δρόμου.

Αναλυτικότερα, στο Μαρούσι, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «OLYMPIC STADIUM RUN 2018», κατά τις ώρες 09.00΄ έως 13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αμαρουσίου, ως εξής:

  • Σπύρου Λούη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της Λ. Κύμης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο.
  • Πιτταρά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπ. Λούη και Αρτέμιδος.
  • Παράδρομος Λ. Κύμης, στο τμήμα του μεταξύ της οδού Σπ. Λούη και της εισόδου θεατών του Ο.Α.Κ.Α. (επί της Λ. Κύμης), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεύκη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία « Run The Lake 2018», κατά τις ώρες 08.30΄-12.30΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ως εξής:

  • Λ. Αθηνάς - Λ. Ποσειδώνος - Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Κων/νου και Καβουρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απόλλωνος, καθ’ όλο το μήκος της. Λητούς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Απόλλωνος και Καβουρίου. Λ. Καβουρίου, καθ’ όλο το μήκος της.
  • Δημ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καβουρίου και Κρόνου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στον παραπάνω οδικό άξονα και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ