ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό βίντεο: Ερμήνευσαν το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» στη νοηματική

Συγκινητικό βίντεο: Ερμήνευσαν το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» στη νοηματική
ZARPANEWS.GR

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της η χανιώτική καλλιτεχνική ομάδα «passe-partout», που ερμήνευσε το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» στη νοηματική στην πλατεία των Δικαστηρίων.

Τα μέλη της ομάδας και πολλοί εθελοντές ξεκίνησαν από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου τις πρόβες ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκαν στην πλατεία για την παράσταση.

Ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Γιάννης Γιαννάκης, μίλησε στο τοπικό μέσο zarpanews.gr, τονίζοντας ότι οι «passe-partout» δεν είναι μια ομάδα ατόμων που επιζητά απλώς κοινό να τους χειροκροτεί αλλά αντίθετα να συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές τους ενέργειες.

Ένας από τους αρωγούς αυτής της προσπάθειας, ο Γιάννης Γιαννακάκης, μίλησε στο zarpanews.gr, επισημαίνοντας οτι οι passe-partout δεν ψάχνουν άτομα απλώς να τους χειροκροτούν, αλλά αντίθετα να συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές τους ενέργειες.

«Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε μία εθελοντική ομάδα, δωρεάν, για να δώσουμε μία καλλιτεχνική διέξοδο σε παιδιά που τους ενδιαφέρει η μουσική αλλά στο πρόγραμμα του λυκείου ή του πολυτεχνέιου δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται μουσική. Από το 2012 έχουμε κάνει διάφορες δράσεις, όπως το flash mob στην Αγορά με το “Να μ’ αγαπάς”» είπε ο ίδιος, και συμπληρώνει: «Ένα τέτοιο στοίχημα το είχαμε βάλει από καιρό, για να καταφέρουμε να μεγαλώσει η ομάδα. Σήμερα δεν έκαναν κάτι τα παιδιά, όλος ο κόσμος ήταν passe-partout σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ