ΕΛΛΑΔΑ

Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του: Στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος κατηγορούμενος

Νάρκωνε τον πατέρα και βίαζε τη 13χρονη κόρη του: Στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος κατηγορούμενος
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗ

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα για απολογία ο 43χρονος που φέρεται να βίαζε την ανήλικη αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα της και φίλου του.

Η 13χρονη ήρθε στα Χανιά το καλοκαίρι για να επισκεφτεί τον πατέρα της, καθώς η κοπέλα μένει μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές Αρχές είναι σοκαριστικά, καθώς όπως φαίνεται ο 43χρονος Λιβανέζος πήγαινε τακτικά στο σπίτι του φίλου του και βίαζε την κόρη του.

Ο εφιάλτης διήρκησε δύο ολόκληρους μήνες αλλά η υπόθεση ήρθε στο «φως» όταν η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο. Η μητέρα της παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά της έφηβης ενώ παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η μητέρα άρχισε τότε να αναζητά τα βαθύτερα αίτια της δραματικής αυτής αλλαγής και ψάχνοντας το κινητό της είδε τα χυδαία μηνύματα του 43χρονου και τις απειλές.

Τότε, η μητέρα τού έστειλε μήνυμα υποδυόμενη την κόρη της και αυτός απάντησε με ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Η γυναίκα απευθύνθηκε τότε στη βελγική αστυνομία και σε συνεργασία με την Interpol εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εισαγγελέας Χανίων του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου στον 43χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ