ΕΛΛΑΔΑ

«Ηλεκτροσόκ» για πολύτεκνη οικογένεια στη Λαμία από γκάφα της ΔΕΗ

«Ηλεκτροσόκ» για πολύτεκνη οικογένεια στη Λαμία από γκάφα της ΔΕΗ
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό»: με τα λόγια αυτά μια πολύτεκνη μητέρα από τη Λαμία περιγράφει τα συναισθήματά της όταν άνοιξε τον λογαριασμό της ΔΕΗ και είδε πως το πληρωτέο ποσό είναι… 4.879 ευρώ!

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα LamiaReport.gr, μια γκάφα της ΔΕΗ άφησε με το στόμα… ανοιχτό τους γονείς της οικογένειας, που προσπαθούσε μάταια να καταλάβει τι είχε συμβεί και «φούσκωσε» τόσο πολύ ο λογαριασμός.

Η μητέρα της οικογένειας, που μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα, διηγείται ότι την επόμενη μέρα πήγε στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία.

Ευτυχώς η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την… γκάφα και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό.

d9d3bf74540397817d42fc227209fc3c L

Άλλωστε στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;» είπε η πολύτεκνη μητέρα.

log22

ΔΗΜΟΦΙΛΗ