ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στις Σέρρες: Βρέθηκαν οστά κοντά στο τρακτέρ του εξαφανισμένου αγρότη

Θρίλερ στις Σέρρες: Βρέθηκαν οστά κοντά στο τρακτέρ του εξαφανισμένου αγρότη
Eurokinissi

Ένα μακάβριο εύρημα αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου αγρότη, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου.

Ανθρώπινο κρανίο, οστά και ρούχα, εντοπίστηκαν σε ορεινή δασική περιοχή των Σερρών, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά από τον οικισμό Βέργη.

Τα ευρήματα μεταφέρονται στην αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να γίνει η ταυτοποίησή τους, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ίσως «φωτίσει« τις συνθήκες και την αιτία θανάτου.

Στην ίδια περιοχή, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, είχαν βρεθεί, χθες, ένα τρακτέρ, μία πλατφόρμα και μπιτόνια με λάδια, που, όπως προέκυψε, ανήκουν σε 86χρονο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Σε συνέχεια των χθεσινών ευρημάτων άνδρες της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, με τη συνδρομή τεσσάρων ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, «χτένισαν» από νωρίς το πρωί την περιοχή, κάνοντας την μακάβρια ανακάλυψη.

Από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, η οποία διεξάγει τις έρευνες για την εξαφάνιση του 86χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ