ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Κέρκυρα: Συγκλονισμένη από την βιαιότητα του εγκλήματος η ιατροδικαστής

Δολοφονία Κέρκυρα: Συγκλονισμένη από την βιαιότητα του εγκλήματος η ιατροδικαστής

Ως «κτηνωδία» περιγράφει τη δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της στην Κέρκυρα η ιατροδικαστής, Χρυσαυγή Κούση. Σύμφωνα με την κ. Κούση, ο πατέρας της 29χρονης χρησιμοποίησε ένα βαρύ οικοδομικό εργαλείο, τη λεγόμενη «σκύλα» και χτύπησε μανιωδώς επτά φορές στο κεφάλι την κόρη του.

«Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε. Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο», συμπλήρωσε η ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του, έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 29χρονης, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και τελικά βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ