ΕΛΛΑΔΑ

Αδίστακτος ο δολοφόνος της Τοπαλούδη: Βίασε την 19χρονη σε δύο φάσεις γιατί τον διέκοψαν

Αδίστακτος ο δολοφόνος της Τοπαλούδη: Βίασε την 19χρονη σε δύο φάσεις γιατί τον διέκοψαν
Facebook

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις φρικιαστικές πράξεις του 19χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το Σάββατο (01/12), τρία μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο άνδρα - γνωστό στις αρχές του νησιού για ληστείες και κλοπές - κατηγορούνται ότι παρέσυραν μία 19χρονη, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο όπου τη βίασαν.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα στον «ΘΕΜΑ 104,6» η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής έγινε σε δύο φάσεις γιατί τους… διέκοψαν.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο» ανέφερε η κυρία Κρικοπούλου.

Όπως εξήγησε επίσης η δικηγόρος, η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της στο κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια. Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας».

Κατά την εκτίμησή της, τέλος, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ