ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ρόδο: Το τηλεφώνημα της Τοπαλούδη στον πατέρα του δολοφόνου της

Θρίλερ στη Ρόδο: Το τηλεφώνημα της Τοπαλούδη στον πατέρα του δολοφόνου της
Facebook

Αποκάλυψη - «βόμβα» βλέπει στο φως της δημοσιότητας «γεννώντας» νέα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία τις 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μία νέα πτυχή της, καθώς βρέθηκε κλήση της Ελένης Τοπαλούδη με τον πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου από τη Ρόδο τον Ιανουάριο του 2018.

Λίγες μάλιστα ημέρες μετά από αυτή την επικοινωνία, η άτυχη Ελένη απενεργοποίησε το συγκεκριμένο κινητό.

Σύμφωνα με εκπομπή του STAR, η κλήση έγινε από την Ελένη προς το κινητό του πατέρα, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 21χρονος να της είχε δώσει τον αριθμό του πατέρα του ως δικό του. Κάτι που προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Από την πλευρά του πάντως, ο πατέρας του 21χρονου δεν έχει αναφέρει κάποιο τέτοιο στοιχείο κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που διεξάγεται όλο αυτό το διάστημα.

Παραμένει έτσι άγνωστο για ποιο λόγο έγινε η κλήση, αλλά και ποιο ήταν το περιεχόμενό της.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 21χρονου μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή ανέφερε πως η κατάσταση είναι δύσκολη για την οικογένεια της, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο.

«Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας (...) Παλεύουμε να σταθούμε στα πόδια μας (...) Τα χειρότερα ακούω να λένε για εμάς. Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να είσαι καλά. Κατανοώ τον πόνο κάθε οικογένειας», τόνισε η μητέρα του 21χρονου από τη Ρόδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ