ΕΛΛΑΔΑ

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στην οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου στην οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα με τη σύζυγο του εκλιπόντα δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη και της εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του για την απώλεια του συζύγου της.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του εκδότη και δημοσιογράφου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από ενάμιση χρόνο άνισης μάχης με τον καρκίνο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του δημοσιογράφου.

«Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε από τους πιο σφοδρούς πολέμιους της Αριστεράς και εμού προσωπικά. Η ζωή κι ο θάνατος όμως, έχουν τους δικούς τους κανόνες που επιβάλλουν τον σεβασμό πάνω και πέρα από διαφορές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους φίλους και τους συνεργάτες του», αναφέρει ο κ. Τσίπρας από τον λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού στο Twitter.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης στην οικογένεια, τους φίλους και συνεργάτες του δημοσιογράφου – εκδότη Θέμου Αναστασιάδη.

«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», σημειώνει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράστασης.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι», έγραψε στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Το Ποτάμι «εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών.
Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του», αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ