Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Μοιράζει «κουπόνια» για καφέ σε μαθητές, για να πάνε Εκκλησία
Πηγή: YouTube

Κουπόνια για δωρεάν καφέ στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της περιοχής για να δώσουν το παρών στη λειτουργία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, δίνει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

Στέλνοντας διαδικτυακό μήνυμα στο κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης στο YouTube, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης απευθύνεται για δεύτερη χρονιά στους μαθητές, τους οποίους προσπαθεί να δελεάσει με κουπόνια για καφέ!

«Ελάτε αύριο το πρωί στις εκκλησίες. Ελάτε μόνοι σας και ελεύθερα. Και μετά την εκκλησία οι ιερείς ξέρουν. Όσοι είστε μέσα θα σας δώσουν από μια ειδική κάρτα δική μου, να πάτε με αυτή σε όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε», αναφέρει ο Μητροπολίτης στο βίντεο και εξηγεί ότι οι καταστηματάρχες θα φέρουν τις κάρτες στη Μητρόπολη και θα τους ξεπληρώσει ο ίδιος.

«Έτσι ένα κέρασμα για την υγειά σας», συμπληρώνει, ενώ φαίνεται πως είναι ενημερωμένος και για τα διαδικτυακά trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Και να σας πω και κάτι ακόμα; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram. Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο. Πράγματι, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο story για το Instagram;», καταλήγει στο μήνυμά του.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης